#1 THE ACTUAL LOCATION Weyerhaeuser Mill Office - Snoqualmie,WA
Everything intact out front: the stone monument, parking lot, sawmill in background obscured by lumber truck.

#2 THE FIRST SET
An odd jumble: A low, painted cinderblock wall, a large fake tree trunk, small fake pines,
a wood-plank fence and some sort of who knows what behind that.

#3 THE FIRST SET , VERSION 2
This one's mostly the same except the tree has moved significantly to the right,
and a bit of the jumble has been cleaned up.

#4 THE FINAL SET
Ahhh...that's more like it. The stone memorial is back -even if it does look like one of those hollow,
plastic rocks you use to hide some ugly pipe in the backyard (Skymall catalog.)
Anyway, with this improved set we get a nice, large parking area with woods beyond it.
Aside from the little stone wall, this set matches the exterior shots of the station and feels realistic.